NIEUWS

Beste ouders, leden,

Na veel zoekwerk en overleg met de gemeente, zijn we er in samenwerking met de jeugddienst van Melle in geslaagd om een definitieve tweede locatie te vinden, waar we de KSA-zondagen kunnen laten doorgaan opdat ze conform de coronamaatregelen georganiseerd kunnen worden. Met veel speelruimte, een eigen speeltuin, basketbalringen, een volleybalnet én eigen sanitair, vonden we Chalet Park Ten Hove in Melle (Park ten Hovelaan z/n, tussen huisnummers 55 en 57) dé geschikte kandidaat.

Om enige regelmaat te creëren zullen we net zoals de voorbije geslaagde zondag de jongste takken op locatie laten spelen. Deze regeling blijft gelden tot we anders zouden communiceren via Gimme, of tenzij het anders vermeld staat in de Krabbels (vergadering op vrijdagavond, weekend ...)

Concreet:
- De komende zondagen van dit trimester verwachten wij de Sloebers en Piepjongknapen van 14u tot 17u aan het Chalet Park Ten Hove In Melle, Park ten Hovelaan z/n, te bereiken via de Park ten Hovelaan tussen huisnummers 55 en 57, te bereiken via de Vijverwegel en Rietveldstraat voor voetgangers/fietsers.
- De komende zondagen van dit trimester verwachten wij de Jongknapen, de Knapen en de Jonghernieuwers van 14u tot 17u gewoon op het terrein van de KSA.

Enkele organisatorische puntjes:
- Het Chalet biedt geen parkeerplaats, indien u niet met de fiets kan komen, raden wij dus zeker aan om een Kiss & Ride te doen of althans niet al te lang te blijven hangen om het verkeer in de straat niet vast te rijden en om de rust voor de bewonders van de wijk te respecteren en bewaren.
- Indien u nog uniform wilt aankopen of inschrijvingsformulieren moet invullen, passeert u best eens op de KSA zelf, alwaar u terecht kan bij de uniformverantwoordelijken en de bondsleiding. Dit kan u zowel voor 14u als na 17u nog doen de komende twee weken. Voor gewone vragen kan u ook steeds op het Chalet terecht, waar er om 14u en om 17u ook steeds een bondsleiding aanwezig is.

We hopen met dit bericht duidelijk te zijn wat betreft de zondagse KSA-regeling. Indien u toch nog vragen heeft, kan u steeds terecht op het mailadres/telefoonnummer van de bondsleiding, en op het mailadres/telefoonnummer van de banhoofden per tak (contactinformatie in de Krabbels en op www.ksamelle.be/leiding).

Stevige KSA-groeten en tot zondag,
De leiding van KSA Melle
Jaro Demetter
Bondsleiding
28/09/2020
Beste ouders, leden en sympathisanten,

Graag presenteren wij u met trots onze streekbierenverkoop!
Wil je graag eens proeven van een heerlijke mand Buitengewoon Blond bier? Of drink je liever van een heerlijk fruitig Kriekje terwijl je kids genieten van een heerlijk glaasje Almdudler? Vul deze link op twee minuutjes in en krijg binnen de 24 uur een bevestigingsmail/rekening doorgemaild. De manden kunnen dan op zondag 27 september op de KSA worden afgehaald (meer info volgt nog). It has never been so easy!
De verkoop gaat vandaag online en zal worden afgesloten op woensdag 16 september om 12u 's middags.
Stevige KSA-groeten en een welgemeende santé,
De leiding van KSA Melle
Jaro Demetter
Bondsleiding
08/09/2020
Beste ouders, leden en sympathisanten,

Na heel wat voorbereiding en overleg, kunnen we jullie eindelijk meer informatie geven omtrent de opstart van ons nieuwe werkjaar. Wij hebben opnieuw een brief gemaakt waarbij elk puntje uitgebreid staat uitgelegd wat we zullen aanpassen en wat hetzelfde blijft. Lees zeer aandachtig onderstaande brief en mail of bel gerust bij verwarring naar de bondsleiding (Hanne of Jaro), zij beantwoorden met plezier jullie vragen.

Wij staan alvast te popelen om eraan te mogen beginnen!
Klik hier om de brief te bekijken

Lieve groetjes en stay safe!
De leiding van KSA Melle
Jaro Demetter
Bondsleiding
24/08/2020
Beste ouders, leden en sympathisanten,

Na een succesvol kamp, kunnen we gerustgesteld op beide oren slapen. Het werkjaar zit erop en wij kijken alweer enorm uit naar opnieuw een jaar vol plezier, vriendschap en leuke spellen op zondagnamiddag.
Wij volgen de coronasituatie op de voet en hopen gewoon op zondag 20 september te mogen starten met het nieuwe werkjaar.
Wij houden jullie hoe dan ook op de hoogte.

Nog een fijne en veilige vakantie toegewenst. De leiding is alweer volop bezig met alle voorbereidingen te treffen om jullie volgend werkjaar onvergetelijke zondagnamiddagen te bezorgen.

Lieve groetjes en stay safe!
De leiding van KSA Melle
Jaro Demetter
Bondsleiding
08/08/2020