NIEUWS

Beste ouders, leden en sympathisanten,

De beslissing of jeugkampen al dan niet mogen doorgaan, is gisteren gevallen: wij mogen dit jaar op kamp! Wij hebben deze morgen samen gebrainstormd om alles uit te pluizen en het kamp zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen. Wij hebben dan ook voor jullie een brief opgesteld met daarin een duidelijk overzicht over wat er allemaal verandert.

Lees dit zeker goed door, onze contactgegevens staan op de laatste pagina dus jullie kunnen ons steeds bereiken via ons gsm-nummer indien jullie vragen hebben.

Lees hier de brief

Lieve groetjes,
De leiding van KSA Melle
Jaro Demetter
Bondsleiding
23/05/2020
Beste ouders, leden en sympathisanten,

De inschrijvingen voor ons zomerkamp van dinsdag 21 juli tot donderdag 30 juli zijn geopend!
Inschrijven kan via Gimme en kan tot zondag 10 mei, middernacht.

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen als jullie vragen hebben. Check ook zeker ons info-filmpje over het kamp om te weten te komen waar we op kamp gaan en hoe alles in zijn werk gaat (link in de post hieronder).

Wij kijken er alvast naar uit,
Hopelijk tot daar, groetjes,
De leiding van KSA Melle
Jaro Demetter
Bondsleiding
03/05/2020
Beste ouders, leden en sympathisanten,

De Krabbels voor het derde trimester staan online. U kunt ze vinden op onze Homepage of onder het tabblad Media. Hierin zult u niet alleen alle nodige informatie vinden over wat er ons het komende trimester en daarna te wachten staat, maar ook antwoorden op uw veelgestelde vragen en leuke spelletjes en opdrachten, gemaakt door de leiding per tak! Op die manier hopen we dat jullie ons niet vergeten ;-).

Ook het zomerkamp komt ondertussen al heerlijk dichtbij. Omdat de infoavond dit jaar niet door kon gaan zullen zowel de powerpointpresentatie als een infofilmpje waarin bondsleiding Jaro per dia uitleg geeft, online verschijnen op Gimme (link naar het filmpje ook onderaan dit bericht)! Dit laatste is niet alleen handig voor ouders van nieuwe leden voor wie het kamp een eerste keer is, maar is ook handig als opfrissing voor de andere ouders. In het filmpje ga ik ook dieper in op de inschrijvingen voor het kamp en hoe deze georganiseerd zullen worden. Zeker eens kijken is dus de boodschap!

Krabbels: klik HIER
Kamp: klik HIER (paswoord: Ksamelle2020)

Spread the word en hopelijk tot op kamp!
Stevige KSA-groet,

De leiding van KSA Melle
Jaro Demetter
Bondsleiding
23/04/2020
Beste ouders, leden en sympathisanten,

Door de aanhoudende situatie zijn we genoodzaakt om alle KSA-activiteiten tot het einde van het werkjaar af te gelasten. Ondertussen hebben wij het advies gekregen om reeds voorbereidingen voor het kamp te treffen zonder al te veel onnodige kosten te drukken. De plannen voor de toekomst zijn voor iedereen onzeker maar wij doen ons uiterste best om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Hoe dan ook hebben we hebben we niet alleen een levendige hoop, maar ook sterke vermoedens en gegronde redenen om te geloven dat het kamp wél zal mogen doorgaan. Voorlopig komt ons jaarlijkse zomerkamp dus nog zeker niet in het gedrang.

Wij kunnen jullie ook melden dat wij, de leiding van KSA Melle, ondertussen een leuk alternatief hebben bedacht: een instagramaccount! Op dit account komen er leuke foto's van de leiding, vroegere activiteiten van de KSA, tips tegen verveling en nog veel meer! Zo kunnen we samen uitkijken naar het zomerkamp en hoeven we elkaar niet te hard te missen! Volg ons door 'ksarantainemelle' op te zoeken; zo kan je alles volgen!

Als jullie zelf nog leuke foto's of ideeën hebben, kan je deze steeds doorsturen naar bondsleiding@ksamelle.be of via chat op Instagram naar ons nieuwe account. Niet getreurd voor de mensen die geen Instagram hebben: de leuke posts delen we ook op Facebook!

Spread the word en hopelijk tot daar! Lieve groetjes en veel goede moed,

De leiding van KSA Melle
Jaro Demetter
Bondsleiding
23/04/2020