NIEUWS

Beste ouders en leden,

Vanaf maandag gelden er ook in het jeugdwerk nieuwe coronamaatregelen. Om onze activiteiten zo veilig mogelijk te kunnen organiseren sommen we ze hier even op:
1) Leden ouder dan 10 jaar en leiding hebben een mondmasker op zak. Luister ten allen tijde naar de leiding. Zij zullen duidelijk zeggen wanneer je het masker op moet zetten.

2) Vanaf 10 jaar geldt er een mondmaskerplicht in binnenruimtes. Het mondmasker mag enkel af wanneer de leiding dit zegt (om te eten of te drinken, of als de aard van de activiteit een mondmasker dragen moeilijk maakt).

3) Onze voorkeur gaat sterk uit naar activiteiten die volledig of deels buiten doorgaan. Kom dus zeker elke zondag warm gekleed naar de KSA en trek desnoods een regenjas aan. Wij zullen zo veel mogelijk onze tijd buiten doorbrengen.

4) Wie ziek is of zich niet goed voelt, blijft thuis!

Voor alle duidelijkheid deze maatregelen gaan officieel pas in op maandag 29 november, maar we raden sterk aan om nu al een mondmasker op zak te hebben. Zo kan iedereen met een veilig gevoel een leuke tijd beleven op de KSA!

Stevige KSA-groeten, De leiding van KSA Melle
Jaro Demetter
Bondsleiding
28/11/2021
Beste ouders en leden,

Zoals jullie waarschijnlijk al weten is het binnen twee weken 'Week van het bos'. Naar jaarlijkse traditie gaan we dan met de kinderen naar het bos om een heus bosspel te spelen! Dit jaar hebben we gekozen voor het Gentbos, in Merelbeke. Dat betekent dat we op zondag 17 oktober NIET op KSA zelf afspreken, maar rechtstreeks aan het bos om 14u. Het adres is Poelstraat 184-188, 9820 Merelbeke. Net zoals iedere zondag voorzien wij een vieruurtje voor de kinderen en duurt de activiteit tot 17u.

Terwijl de kinderen in het bos spelen, hebben we voor jullie -de ouders- een herfstwandeling voorbereid. Na de formatie om 14u vertrekt de bondsleiding samen met jullie om in de buurt een wandeling te maken die ook tot 17u zal duren. We willen graag vragen om zich hiervoor in te schrijven via Gimme. Zo hebben we een idee met hoeveel we zullen zijn om ook voor jullie een vieruurtje te voorzien! De wandeling zal niet extreem lang zijn dus kleinere kinderen kunnen ook mee wandelen. Indien jullie honden hebben, zijn deze uiteraard ook welkom!

Als jullie nog vragen hebben, aarzel niet om ons te contacteren. Wij hebben er alvast zin in! Tot dan!

Stevige KSA-groeten,
De leiding van KSA Melle
Hanne De Neve
Bondsleiding
28/09/2021
Beste ouders en leden,

Na een geslaagd kamp zijn we bezig met de opstart van het nieuwe werkjaar. Meer informatie over de inschrijvingen vindt u op Gimme terug. Geniet nog met volle teugen van de vakantie en we zien jullie met plezier in september terug!

Stevige KSA-groeten,
Stay safe, save lives!
De leiding van KSA Melle
Jaro Demetter
Bondsleiding
16/08/2021