Nieuws

Welkom iedereen!

KSA Melle maakt zich klaar voor de aftrap van het nieuwe werkjaar!

Naar jaarlijkse gewoonte zetten we het nieuwe KSA-jaar feestelijk in met een streekbierenavond, dit jaar gekoppeld aan een supertof adventure parc op vrijdag 6 september!

Adventure parc

Voor het 3e jaar op rij wordt KSA Melle omgetoverd tot een heus adventure parc! Spannend! Zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen want het aanbod zal zowel -12 als +12 kunnen bekoren! Wat de attracties op de avond precies zijn, gaan we nog niet verklappen! Maar het belooft er zeker avontuurlijk aan toe te gaan! Bovendien kan je gratis op al deze attracties met een oranje KSA bandje en krijg je hiermee achteraf ook een pakje friet! Kinderen zonder bandje kunnen alle attracties uitproberen voor €3!

Streekbierenavond

Terwijl de kinderen zich van harte kunnen uitleven,  doen de meeste ouders het misschien liever net iets rustiger aan op een vrijdagavond. Geen paniek: zij moeten niet huiswaarts keren, want de ouders kunnen ondertussen genieten van heerlijke streekbiertjes aan een democratische prijs in onze gezellige lokalen. Bovendien worden er net als vorig jaar heerlijke frietjes voorzien. Familie, vrienden of buren, nodig iedereen maar uit voor deze niet te missen avond! Jullie zijn allen welkom vanaf 18u!

Startdag: zondag 8 september

Kunnen de kinderen (en de ouders) er geen genoeg van krijgen, dan zijn zij welkom op zondag 8 september  van 14  tot 17 uur waarbij we officieel de start van ons nieuwe KSA-jaar affluiten. De kinderen kunnen dan genieten van een zalig spel met hun leiding en kennismaken met de nieuwe kinderen in hun leeftijdsgroep. Wanneer u nog vragen heeft kan u hiermee altijd terecht bij de bondsleiding die voor de vergadering tijdig aanwezig zullen zijn om antwoord te geven op uw vragen.

Omdat we de laatste jaren enorm gegroeid zijn in ons ledenaantal, hebben we jammer genoeg een wachtlijst moeten aanmaken voor zowel de sloebers (geboren in 2013-2014) als de Jongknapen (geboren in 2008-2010). We hebben dit gedaan zodat we ons leidingsteam niet zouden overbelasten en zodat de groepen niet té groot zouden worden. U kan ons wel nog altijd een mail sturen (bondsleiding@ksamelle.be) of aanspreken op zondag indien uw kind interesse heeft om bij ons aan te sluiten. U wordt dan toegevoegd aan de wachtlijst. Van zodra er plaats vrijkomt, zal u een mail ontvangen om verder af te spreken omtrent de inschrijving.

We willen ons graag excuseren dat we niet iedereen een plaatsje kunnen aanbieden, maar we zouden het jammer vinden moest de kwaliteit van het leiding geven achteruitgaan door te grote groepen.

Nieuwe kinderen, uit een ander geboortejaar, kunnen zich wel nog steeds inschrijven voor een KSA-jaar. Dit kan echter ook na drie keer een zondag te komen proberen. Voor meer info kan u gerust mailen naar bondsleiding@ksamelle.be. Ook voor uniformen kunnen jullie steeds voor en na de vergadering bij de verantwoordelijken terecht!

Ook op zondag 8 september om 17u vindt er een korte voorstelling van de leiding plaats en kunnen ouders en kinderen genieten van de diareportage met de mooiste kampfoto’s.

Dit alles vindt plaats in onze lokalen, Vogelstraat 24 9090 Melle.

Wij kijken er alvast naar uit!

Tot dan!

Recente berichten