KSJ Melle Kick-Off!

KSJ Melle maakt zich klaar voor de aftrap van het nieuwe werkjaar! Naar jaarlijkse gewoonte zetten we het nieuwe KSJ-jaar feestelijk in met een streekbierenavond en kinderfuif op vrijdag 12 september!

Kinderfuif
Al voor de zesde keer op rij kunnen alle kinderen van  6 tot 12  jaar komen dansen en shaken op onze kinderfuif, en dit van 18  tot 22 uur. De fuif wordt opgevrolijkt door keicoole animatie en zeker niet onbelangrijk: een gratis portie frietjes!  De dorstigen  kunnen genieten van frisdrank, de echte feestbeesten kunnen natuurlijk ook kiezen voor een kindercocktail!
De inkom voor dit niet te missen feest bedraagt 2 euro. Wie op school reeds een oranje bandje kreeg tijdens een bezoek van de leiding mag echter gratis binnen.
Streekbieravond
Natuurlijk zijn ouders niet toegelaten op deze keivette party! Geen paniek, zij moeten niet huiswaarts keren, want de ouders kunnen ondertussen genieten van heerlijke streekbiertjes aan een democratische prijs in onze gezellige lokalen.
Startdag  14 september
Kunnen de kinderen ( en de ouders) er geen genoeg van krijgen, dan zijn zij welkom op zondag 14 september  van 14  tot 17 uur waarbij we officieel de start van ons nieuwe KSJ-jaar affluiten. Terwijl de kinderen hun leiding leren kennen en een zalig spel spelen, kunnen de ouders gezellig iets drinken en meer info verkrijgen over onze jeugdbeweging.
Na de activiteit kunnen kinderen zich inschrijven voor een KSJ-jaar. Dit kan echter ook na drie keer een zondag te komen proberen
Om 17u vindt er een korte voorstelling van de leiding plaats en kunnen ouders en kinderen genieten van de diareportage met de mooiste kampfoto’s.

Wij kijken er alvast naar uit!
Tot dan!