Wat is Gimm-e?
Gimm-e: een platform speciaal ontwikkeld voor verenigingen voor een efficiënte communicatie met z’n leden, ouders en sympathisanten.
Waarom gebruiken wij Gimm-e?
Graag willen we de papierenberg tot het minimum reduceren en op termijn overschakelen op een volledige digitale briefuitwisseling. De KSA Krabbels zal uiteraard nog steeds op de klassieke manier uitgedeeld worden, maar infobrieven over uitstappen, weekends, speciale activiteiten… worden voortaan elektronisch verstuurd.

De voordelen van Gimm-e:

  • Je ontvang enkel de info die voor jou relevant is aldus wordt je mailbox niet overstelpt met brieven voor andere takken.
  • Alle berichten worden ook opgeslagen op onze Gimm-e pagina. Heb je de mail dus per ongeluk verwijderd? Geen probleem, ga naar Gimm-e, klik op je kanaal en vind er alle berichten die ooit gepost werden.
Hoe werkt het?
Na de inschrijving van je kind(eren) als lid van KSA Melle, wordt je e-mailadres toegevoegd aan de mailinglist van de tak(ken) van je kind(eren), vanaf dan krijg je automatisch alle berichtjes in je mailbox.
Geen lid van KSA Melle, maar wens je wel op de hoogte te blijven? Geen probleem, registreer je en meld je aan op het kanaal “Vrienden van KSA Melle”.
Ga naar gimm-e
Genoeg gelezen, nu actie: www.gimme.eu